LET’S GRO

Op de Academie van Bouwkunst in Groningen zijn we dit jaar begonnen met een programma om de studenten zonder werk aan (inhoudelijk!!) werk te helpen èn een ondernemersgeest door de AvB te laten gaan. Het programma heet ARCH.incubator en heeft als belangrijkste doel een incubator te zijn voor de architecten i.o.. “Volgens internationaal aanvaarde terminologie is een incubator: “een organisatie die een (incubatie-) process realiseert om de versnelde groei van hoogwaardige starters naar succesvolle ondernemingen mogelijk te maken door de inzet van een geïntegreerd pakket diensten zoals werkruimte, services, cultuur, coaching, netwerk, (toegang tot) kapitaal, etc.”

Vier eerstejaars Chorech, Saba, Marek en Chris zijn begonnen met een plan voor Let’s Gro. Heel graag willen we dit een project maken voor/ door en met de AvB, studenten, docenten èn gastdocenten .

Daarom hierbij de uitnodiging om op 7 oktober van 19:30-21-30 met ons mee te denken over dit project.

We gebruiken hierbij de effectuation-methode en gaan aan de slag in een open proces. Daarbij krijgen jullie meteen een goed idee van hoe ‘effectuation’ werkt!

Kom je ook?

Stuur mij dan voor zaterdag 3 oktober een mail ter bevestiging.

N.B. Als je denkt ‘hmmmm, ik wil wel, maar ik heb geen tijd…’, weet dan dat meedoen aan deze avond een grote bijdrage voor dit project kan zijn! Door te komen kunnen we er samen voor zorgen dat dit een gedragen plan wordt.