Bouwkunstlezing Dianne Maas

Dinsdagavond 13 december verzorgt Dianne Maas-Flim de maandelijkse bouwkunstlezing. Dianne is eigenaar van FLIM architecten, een jong en ambitieus architectenbureau dat zowel in stedelijke als meer landelijke setting werkt aan projecten waarbij (her)bestemming, duurzaamheid en esthetiek samenkomen.

Dianne Maas-Flim runt sinds 2009 FLIM architecten. Daarvoor was ze onder meer werkzaam bij De Zwarte Hond en bij DAAD architecten. FLIM architecten kent een breed scala aan projecten en opdrachtgevers. Zo ontwierp FLIM het nieuwe dorpshuis van Duivendrecht, maar transformeerde ook de koepelkerk in Onnen tot (eigen) woonhuis, waar ook het architectenbureau gevestigd is. De rode draad in het werk van Dianne is de ontmoeting tussen functionaliteit en esthetiek. Daarbij heeft zij altijd bijzondere aandacht voor het interieur en de wijze waarop het (dag)licht het gebouw tot een prettige woon-, werk- of leerplek maakt.

In deze lezing vertelt Dianne, aan de hand van enkele projecten, over haar visie op architectuur en (her)bestemming. Uiteraard is er ruimte om daarna met elkaar in gesprek te gaan. U bent van harte welkom.

De lezing wordt georganiseerd door de Academie van Bouwkunst Groningen in samenwerking met de Vereniging tot Bevordering der Bouwkunst.

Datum                : dinsdag 13 december 2016

Aanvang            : 20.00 uur

Locatie               : Academie van Bouwkunst, Zuiderkuipen 19, Groningen

Toegang            : gratis, alle belangstellenden zijn welkom